Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 40
Ga naar:   

THIRZA ELEANOR IS GEBOREN!!!!

26 juni 2004
Vandaag 23 juni 2004 zijn we de trotse ouders geworden van Thirza Eleanor. Voor de meest recente plaatjes en dagelijkse belevenissen kijk je op www.brobbeltsje.tk
We zien jullie daar!

www.brobbeltsje.tk

21 juni 2004
Hallo Allemaal!

We hebben een andere site voor Brobbeltsje gemaakt! Kijk hiervoor op www.brobbeltsje.tk
Hopen jullie daar te zien!


Hilbrand & Lammy

En het rommelt nog steeds.....

19 juni 2004
Vannacht slecht geslapen, maar dat is normaal. Als ik op de linkerzijde lig krijg ik een trap, draai ik op de rechterzijde, dan krijg ik een trap of het nu handen of voeten zijn, we kunnen beide onze draai niet vinden......dus Brobbel mem vindt het wel tijd dat je komt....
Vanochtend werden we gebeld door beppe Hinke. Pake Wessel mag dinsdag al naar huis! Het gaat zo goed, dat hij zo snel mogelijk met revalideren gaat beginnen. Pake Wessel had wel een zware nacht gehad, maar wat wil je ook als je ribbenkast helemaal open is geweest etc.
Het rommelt nog steeds in mijn buik en brobbel gaat ook heftig tekeer, dus wie weet dat hij/zij nu eindelijk aankondigt. Maar ik stel me in op week 42 dan kan het ook niet tegenvallen. Zijn door de gyneacoloog gewoon op een dwaalspoor gebracht vanaf week 29 en nu al bijna week 40 dus dat is even afzien nog. Maar die schopjes en het laten weten dat we er nog zijn geniet ik ook nog dagelijks van. Misschien dat ik dat straks ook nog ga missen. Nog steeds afwachten dus.....

Vrijdag 18 juni 2004 Het rommelt nog steeds...

18 juni 2004
Vandaag rommelde het enorm in mijn buik. Maar helaas Brobbeltsje heeft zich nog niet aangekondig. Vanavond zijn we even bij pake Wessel op bezoek geweest. Ook toen was Brobbel heel actief. Maar nog steeds niets.... pake Wessel doet het goed. Alle toeters en bellen zijn weg en hij doet zijn best om te herstellen.
We zijn heel benieuwd wanneer brobbeltsje zich aankondigt. Het rommelt al bijna twee weken. Maar ja geduld is een schone zaak. Dus afwachten.

Pake heeft gebeld!

17 juni 2004
Vanochtend eerst voor controle geweest naar de gyneacoloog. Alles lijkt goed. Brobbeltsje ligt nog steeds startklaar. Nu alleen nog wachten op het moment dat hij/zij zich aankondigt.
Toen we thuiskwamen belde beppe Hinke dat ik bij de telefoon moest blijven daar ik een telefoontje zou krijgen. Een paar minuten later ging de telefoon. Mijn vader aan de lijn! De pake van Brobbeltsje! Hij vond het zo mooi om even m'n stem weer te horen. En ik natuurlijk ook. Tjong wat ben ik trots. Mijn dag kan niet meer stuk! Hierna wel even een paar tranen laten stromen. De spanning viel echt van me af. Pake zei van nu kan Brobbeltsje wel komen hoor! Dus nu maar hopen dat dit ook heel snel gebeurt!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.